het installatiebedrijf uit Ophasselt dat alle werken in eigen beheer van A tot Z zelf uitvoert !!!
Elektriciteitwerken Haaltert
ELEKTRICITEITSWERKEN
     
  NIEUWBOUW
     
  VERBOUWINGEN
     
  DOMOTICA
     
  DATABEKABELING
     
  VERLICHTING
     
  CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM
     
  VERHUUR
     
  REALISATIES
       
KLIMAATREGELING LUCHTBEHANDELING ZONNEPANELEN DIENSTEN CONTACT
     
 
    ELEKTRICITEITSWERKEN
Domotica
     
   

Als u op uw wenken wil bediend worden in uw eigen woning, biedt Electro-Klima u een domotica-installatie aan. Domotica kunnen we in 1 woord omschrijven : automatisatie.

Met een besturingssysteem en sensoren kunnen wij heel wat bedieningshandelingen laten wegvallen waardoor u het leven in uw woning aangenamer en goedkoper kunt maken.

 

     
    TELETASK DOMOTICA
dé producent van high-end domotica : kwaliteit op de eerste plaats
     
   

De TELETASK producten dienen comfort, veiligheid en energiebesparing mogelijk te maken. Eenvoudig gezegd: levenskwaliteit. Als u zich veiliger voelt als je weet dat je huis veilig achterblijft en er geen onnodige energie verloren gaat, dan voelt u ‘comfort’. En dat is het ultieme doel van TELETASK. Er voor zorgen dat u zich goed voelt, thuis, op het werk of waar u ook gaat.

Moderne huizen zijn vaak al voorzien van veel comfortabele oplossingen. Toch ontbreekt er nog vaak iets als u bouwt of renoveert. Wilt u nog wat extra spotjes in de keuken, gedimde vloerverlichting in de living, automatische gordijnen of rolluiken, verwarmingregeling per kamer, toegangscontrole met automatische sloten, muziek zowel in de keuken als in de badkamer, een parlofoon, een alarmsysteem, … kijk, zet dat alles op een rijtje en u hebt heel wat te beheren. Oorspronkelijk bedoeld om uw comfort te verhogen maar toch geeft het u waarschijnlijk een overladen gevoel. Het wordt steeds complexer en steeds moeilijker te controleren. ’s Morgens, ’s avonds, als u weg gaat of net thuis komt, als u bezoek heeft of rustig een bad wilt nemen…

TELETASK lost het eenvoudig op.

Eenvoud, daar tekent TELETASK voor. Al deze oplossingen, betrouwbaar door ons samengebracht. Integratie of anders gezegd hoogwaardige domotica. In plaats van tientallen schakelaars en afstandsbedieningen krijgt u een efficiënt TELETASK bedieningspaneel waar één simpele knop het nodige combineert.

Klik op ‘ochtend’,‘nacht’, ‘woning verlaten’… en vergeet al de rest! Gebruik je tijd voor interessantere zaken. TELETASK brengt oplossingen gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, comfort en veiligheid en vooral, 24 jaar ervaring. Vandaag, in meer dan 20 landen.

     
    TELETASK Design en functionaliteit
een volledig modulair domoticasysteem
     
   

Basic
Standaard drukknoppen bedienen een beperkt aantal functies. Met TELETASK kan u elk drukknopfabrikaat en elke kleur en design inschakelen.

Intelligent
Sensoren meten de aanwezigheid, beweging, temperatuur, licht en vocht. Extra mogelijkheden zorgen voor meer comfort.

Volledige integratie
Toetsenpanelen en aanraakschermen zijn aanwezig in de ruimtes waar u meer functies te beheren heeft.
U kan ook gebruik maken van een TV-interface, een PC of een wand-aanraakscherm. Via de gsm kan je de nodige controle op afstand behouden. TELETASK heeft allerlei interfaces voor al dit moois.

Exclusief
Indien u centraal beheer wil vanop een aanraakscherm, dan zal het ILLUS scherm misschien de aangewezen oplossing zijn. Of als u het neusje van de zalm wil, dan zal u best het SERVUS multi-media aanraakscherm overwegen. Dit is geschikt voor zowel een klassieke- als een minimalistische architectuur met de hoogste eisen en wensen.

Download de brochure

www.teletask.be voor meer info

     
   

 

 


 
 
webdesign
by ICTdesign