het installatiebedrijf uit Ophasselt dat alle werken in eigen beheer van A tot Z zelf uitvoert !!!
Warmtepompen Haaltert
KLIMAATREGELING
     
  WARMTEPOMPEN
     
  SANITAIRWATER
WARMTEPOMPEN
     
  VLOERVERWARMING
     
  ACCUMULATIE
     
       
ELEKTRICITEITSWERKEN LUCHTBEHANDELING ZONNEPANELEN DIENSTEN CONTACT
     
 
    WARMTEPOMP BOILER
sanitair water warmtepompen
     
    WERKING

Een warmtepomp boiler (WPB) maakt op een energiezuinige manier warm tapwater. De WPB kan omgevingslucht uit een ruimte aanzuigen of worden aangesloten op het ventilatiesysteem. Er wordt dan warmte onttrokken aan de aangezogen lucht die daarna wordt uitgeblazen of afgevoerd naar buiten.

DE MEEST EFFICIËNTE MANIER VOOR UW WARMWATERVOORZIENING

Verwarm uw sanitair op de goedkoopste manier. U heeft geen gas meer nodig om uw sanitairwater warm te krijgen. Gemiddeld verbruikt een WPB voor de verwarming van tapwater 35% elektriciteit en 65% gratis warmte. Dit betekent een flinke besparing op de energierekening.

Datasheet Aquaplex warmtepomp boiler


    WARMTEPOMP ZONNEBOILER
sanitair water warmtepompen
     
   

WERKING ZONNEBOILER 300LDS multi-eco

Een zonneboiler maakt op een energiezuinige manier warm tapwater. Zo kan u via de zon 50% van uw warmwaterproductie gratis aanmaken. De bijkomende 50% warmte, die u normaal via een elektrisch verwarmingselement aanmaakt, kan nu bijna 4 x energiezuiniger dankzij de ingebouwde warmtepompfuncties. Dankzij ons multieco systeem bespaart u zo twee keer. De warmtepomp kan omgevingslucht uit een ruimte aanzuigen. Er wordt dan warmte onttrokken aan de aangezogen lucht die daarna wordt uitgeblazen of afgevoerd naar buiten.

DE MEEST EFFICIËNTE MANIER VOOR UW WARMWATERVOORZIENING

Verwarm uw sanitair water op de goedkoopste manier. U heeft geen gas meer nodig om sanitair water warm te krijgen. Gemiddeld verbruikt een zonneboiler met geïntegreerde warmtepompboiler (WPB) 85% minder energie dan uw elektrische boiler. Dit betekent een flinke besparing op de energierekening.

Datasheet Aquaplex zonneboiler

  


 
 
webdesign
by ICTdesign